Vegetarische knolselderij burger van Jessica
burger van geraspte knolselderij
Ingrediënten
- 1 Knolselderij – geraspt
- 2 Eieren
- 1 Bosui fijngesneden
- 1 Ui fijngesneden
- Peper en zout of peper en Herbamare naar smaak
- 1 blikje Tomatenpuree(klein)
- 1 à 1,5 kopje Havermout
- 2 eetlepels Bloem
- Kip kruiden naar smaak
- Bio ketjap
- evt. andere kruiden als gember, kurkuma, curry, scheutje sojasaus
- Paneermeel(makkelijk zelf te maken van gedroogd oud brood)
- Zonnebloem olie en evt, (room)boter om in te bakken
Instructies
- Behalve de paneermeel, alle ingrediënten bij elkaar doen in een kom en lekker kneden.
- Burgers vormen en door de paneermeel halen.
- Laat de burgers even opstijven in de koelkast.
- Bakken op half vuur.
- Tip: Je kunt ze ook aanbakken en vervolgens invriezen wanneer je er teveel hebt.
Knolselderij-burger van Jessica (vegetarisch)